راهبرد نجات اقتصاد ایران ( 651 ) بدنه دولت سرمایه گذاری را نمی خ
رهبر فرزانه انقلاب سال 1404 را سال سرمایه گذاری برای تولید نام گذاری کردندطبق عرف چند ساله اخیر یک مدتی مانند مد جدید مسئولان هی مرتب شعار سرمایه گذاری مطرح می کنند تا کم کم این بحث فروکش کند و به فراموشی سپرده شود.
این رویه وحشتناک سالهای اخیر بوده بله قربان گویی می کنند تا موضوع را پشت گوش انداخته و به پرونده های عمل نکرده سالهای قبل ضمیمه کنند؟
مشکل کجا است مشکل اساسی اینجاست که بدنه کارشناسی دولت تولید در ایران را نمی خواهد.
این بدنه کارشناسی اعتقادی به رشد توسعه داخلی ندارد به چند دلیل واضح ؟
اول اینکه اینان تحصیل کرده غرب هستند و اعتقاد دارند مانند تقی زاده برای رشد و وتوسعه ما باید سرتا پا فرنگی شویم.
اینان واقعا اعتقاد دارند توسعه یعنی غرب یعنی آمریکا یعنی اروپا اصلا قبله آمال آنان آنجا است درس خواندنشان حتی اگر در دانشگاههای داخلی هم بوده باشد تربیتاشان غربی بوده و هست.
دوم اینکه اینان سر سپرده سرمایه داران بزرگ داخلی و حتی خارجی هستند با نفوذ اینان سمت گرفته و در کشور کارشناس های تصمیم گیر شده اند اینان دارند به وارد کنندگان بزرگ وفا داری و خدمت می کنند.
سوم اینکه اینان می خواهند کشور در همین وضعیت بسر ببرد تا مرتب متخصصان داخلی سر کیسه کنند می خواهند تولید درمرحله مجوز محور و موافقت های اصولی در صف باقی بماند و برای اندک مجوز صادر شده وجوه کلان رشوه بگیرند.
چهارم اینکه صدور مجوز برای اینان هدایت و امتداد وابستگی را آسانتر خواهد کرد. صدها مجوز تولید فرش ماشینی صادر کنند اما دریغ از 5 عدد مجوز تولید نخ فرش و تولید نخ نساجی و فرش ماشینی و حتی نخ های مصنوعی در ایران برای امتداد وابستگی کشور به خارج
پنجم اینکه اینان خود را دانا ترین اشخاص موجود در صنعت و کشاورزی و معدن ایران می دانند خود را حتی به نوعی مالک می شمارند .
به همین خاطر دارند سهم افسانه ای از خیانت به بک کشور می برند چرا باید مسند و صندلی خود را رها کنند.
به همین خاطر است که می بینیم چقدر حلقه های مفقوده در تولید کشور وجود دارد هزاران مرغداری داریم ده عدد تولید دانه های صنعتی دام مرغ نداریم هزاران مصرف کننده نیاز به دان خارجی دارند در حالیکه قسمت اعظم مواد کشاورزی زائد و تفله های صنایع تبدیلی بسیاری قابل تبدیل به دان هست نداریم .
هزاران معدن و موافقت استخراج بدون چرخه کامل تولید مجوز داده شده است .
هزاران صنعت مفقوده در چرخه کامل تولیدات کشاورزی فلزی پتروشیمی پلاستیکی خودرویی و معدنی به وضوح و عمدی وجود دارد. تا چرخه پازل تحریم تداوم ببخشد.
حتی در آهن فولاد و مس روی ؟
این کاریکاتور صنعتی تولیدی کشاورزی فقط حاصل خدمت اینان است.
وجود حفره های عمیق و غیر قابل پرشدنی که سالها استمرار داشته دارند.
تا وقتی قدرت تصمیم گیری در دستان اینان است کشور راه تولید را نخواهد دید.
وقتی شما در سلسله فرماندهی تولید کشور خائن و سر سپرده غرب را دارید نمی توانید با غرب درگیری و جنگ پیروز داشته باشید.
تولید با اینان هرگز به ثمر نخواهد نشست؟